Kategorier
Okategoriserade

Vad som hände i december

Ojoj så mycket jag hade på ritbordet innan jul! Det fanns ingen tid över åt roliga saker som att t.ex hålla denna sida uppdaterad.

Här kommer därför några rafflande bilder ur mitt liv från förra månaden:

bamsefilmJag var i Stockholm på filmpremiär med Sluggerfilm! Den 11:e december visades nämligen Bamse och häxans dotter på Rigoletto första gången.

Förra hösten jobbade jag lite åt Sluggerfilm här i Malmö. Jag har färgsatt alla figurer och prylar i filmen, ja allt som rör sig kan man säga:) Väldigt kul att äntligen få se filmen i sin helhet, med svenska röster och alla snygga effekter på plats. HÄR kan man läsa en rolig recension av filmen av Pidde Andersson.

stinavarg

Passade även på att besöka Galleri Norrsken i gamla stan när jag ändå var i vår kungliga hufvudstad. Där hade nämligen KP-illustratören Stina Lövkvist utställning, och jag köpte denna fina akvarell; Splattervarg.

julkpKP18 blev så här fin! Hedvig Häggman Sund hjälpte oss med färgläggningen, visst är hon grym? HÄR kan man se mer av Hedvigs artwork.

gladahastarJag har illustrerat en liten hästbok åt B. Wahlströms Bokförlag, visst ser den kul ut?:)

”Svante, smartast i stallet” kommer ut någon gång nu i vår och är första delen i en bokserie. Jättekul att få illustrera åt Pia Hagmar! Har läst flera av hennes böcker, Dalslandsdeckarna bl.a.

22decTillsist dök denna lilla pixibok upp bakom lucka 22 i årets pixiadventskalender. I vår kommer uppföljaren; Om du går vilse på varuhuset!

 

Nu har det blivit 2017 och jag kavlar upp ärmarna och vässar pennorna, redo att ta mig an nya kul rituppdrag. Det blir fler pixiböcker, mera tjock gul katt, och även en hel del som kommer handla om rymden. Tjoho!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.